TRANSPORT

SOPSTVENI PREVOZ

Autoput Beograd-Novi Sad

Ako samostalno krenete iz Beograda (40 km) do bazena Horizont u Surduku stižete tako što krenete autoputem za Novi Sad. Isključite se desno u Nove Banovce, prođete lokalnim putem kroz Kablar (Banovci Dunav), Stare Banovce, Belegiš i uđete u Surduk. Nakon 2 km po izlasku iz samog sela sa desne strane nalazi se naš bazenski kompleks.

Autoput Novi Sad-Beograd

Ukoliko dolazite iz Novog Sada (54 km), krenite autoputem za Beograd. Nakon mosta kod Beške isključite se na trećem izlazu Inđija/Slankamen. Prođite kroz Krčedin i Novi Slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za Inđiju i Stari Slankamen, produžite pravo ka Surduku. Nakom 5 km sa leve strane naićićete na naše bazene Horizont.

Lokalni put Novi Sad – Surduk

Ukoliko rešite da idete lokalnim putevima i obišete autoput, putanja je sledeća:
1. Novi Sad – Sremski Karlovci – Inđija – Novi Karlovci (Sase) – Novi Slankamen i na raskrsnici desno ka Surduku.
2. Novi Sad – Sremski Karlovci – Čortanovici – Beška – Krčedin – Novi Slankamen i na raskrsnici pravo ka Surduku.

 

AUTOBUS – međugradska linija
Ukoliko rešite da dođete autobusom, direktnu liniju do Surduka imate iz Stare Pazove, Zemuna (početna stanica Kej Oslobođenja), Batajnice i glavne Lastine stanice u Beogradu. Od Novog Sada i ostalih sela i gradova ne postoji direkta međugradska linija.

PREVOZ ŽELEZNICOM
Pruga ne prolazi kroz ovaj deo Srema, te ukoliko se odlučite za železnički vid prevoza, planirajte putovanje do vozne stanice u Batajnici, Staroj Pazovi ili Inđiji, a zatim presedanje na međugradski autobus koji će vas dovesti do Surduka.

REČNI PREVOZ
Bazeni Horizont još uvek nemaju organizovan rečni prevoz koji bi posetioce iz Čente i Banata prevozio na desnu stranu Dunava, do Surduka i samih bazena. Međutim, ukoliko imate sopstveni čamac ili brodić, možete se dovesti do jedne od dve marine. Prva koja se nalazi ispod samog centra sela i druga koja izbija na okretnicu autobusa. Odatle možete do bazena doći peške ili sačekati neki od autobusa.