OBJEKTI KOMPLEKSA

   

PARKING

U okviru kompleksa Horizont nalazi se parking prostor, sa preko 100 parking mesta. Svaki dan tu je osoblje koje će vam pomoći da pronađete svoje mesto kao i da, u slučaju velike gužve, isparkirate vaš automobil na što lakši način.
     

RECEPCIJA

Na samom ulazu u bazenski kompleks nalazi se recepcija, mesto gde kupujete vaše sezonske, dnevne ili noćne ulaznize. Ako imate bilo kakvo pitanje pre ulaska na bazene možete ga postaviti upravo na ovom mestu
     

BAZENI

Kompleks Horizonti opremljen je sa 5 bazena od kojih veliki bazen privlači posebnu pažnju svojom egzotičnom arhitekturom. Tu je i “chill out” bazen za odmor i relaksaciju u vodi, dečiji bazen i dva bazena za sportske igre.
     

VODOPADI I MASAŽERI

U okviru pet bazena Horizont raspolaže centralnim vodopadom i masažerom, vodopadima koji velikom brzinom izbacuju vodu te imaju ulogu masažera i đakuzijima takođe sa masažerima. Ako vam je potrebna relaksacija i odmaranje mišića naš kompleks vam to može ponuditi.
     

DEČIJE IGRALIŠTE

Između dečijeg i loptaškog bazena nalazi se dečije igralište. Prilagođeno je deci različitih uzrasta i u obliku je drvene kućice, sa raznim lavirintima, terasicom, merdevinama.
     

KILIMANJARO

Do Kilimanjara ili čuvene kamene fontane-vodopada možete doći prelaskom preko mostića. Možete se slikati ali penjanje na kamenje nije dozvoljeno zbog bezbednosti.
     

ŠANKOVI

Bazeni Horizont u svom kompleksu poseduju četiri velika šanka. Jedan se nalazi u prvom delu kompleksa na travi, drugi u samom restoranskom delu kafića, treći na šljunku kod Palube i četvrti najveći u samom bazenu. Njegova prednost i čar jeste da naručeno piće možete popiti dok ste u vodi.
     

PALUBA

Paluba je deo kompleksa koji gleda na Dunav, i na njemu su smešteni separei i kreveti. Velika dva đakuzija brzo postaju omiljeno mesto za relaksaciju sa kojeg se pogled pruža na prelepu ravnicu po kojoj je kompleks dobio naziv Horizont. To je mesto sa kog se uživa u pogledu na reku Dunav i Čentu, ali i širinu Banata. Ukoliko želite da uživate i napravite lepe fotografije Paluba je pravo mesto za vas.
     

VIP TERASA

Iznad restorana/kafića nalazi se terasa sa koje se pruža pogled na čitav kompleks. Na njoj je smeštena prostorija za masažu i VIP separei. Oni se mogu rezervisati pozivom na telefon koji se nalazi na našem sajtu u kontaktima.
     

SPA

Ukoliko je vašem telu potreban odmor i relaksacija ili ukoliko vas boli neki deo tela, svakog vikenda u SPA delu kompleksa, koji je smešten na VIP terasi, možete se prepustiti opuštanju i relaksaciji. Uz veliki izbor masaža možete odabrati onu koja će vam najviše prijati u toplim danima.
   

SVLAČIONICE

Svlačionice se nalaze iza restorana i prepoznaćete ih po nazivu “Ada Bojana” (msm da je tako treba proveriti). To su male kućice od trske i u njima nije dozvoljeno ostavljanje ličnih stvari jer Horizont neće odgovarati ukoliko dođe do nestanka istih.
   

TUŠEVI

Kao što nalažu osnovna pravila na svakom bazenskom kompleksu, tako i na Horizontu pre ulaska u vodu obavezno treba otići pod tuševe i sa sebe sprati sve kreme i ulja, ali i sprečiti šok koje zagrejano telo može da pretrpi pri ulasku u duboku vodu. Tuševi su smešteni između dečijeg i sportsog bazena i uz Palubu na šljunkovitom delu odmarališta.
   

TOALETI

Muški i ženski toaleti nalaze se uz restoranski deo objekta. Nose naziv (treba proveriti šta piše koja table iznad). Ukoliko krenete bosi u toalet, osoblje će vas zamoliti da obujete papuče. To pravilo je uvedeno zbog vaše sigurnosti jer su podovi uvek mokri.
   

TEREN ZA ODBOJKU NA PESKU

Ukoliko ste ljubitelji sporta, kod nas možete imati priliku da se oprobate u odbojci na pesku. Teren je smešten sa leve strane na samom ulasku u kompleks. Zakup terena se ne plaća a ukoliko nemate svoju loptu možete je zatražiti od redara.