Bazeni kompleksa Horizont izgrađeni su s posebnom pažnjom da posetiocima pruže najveći stepen komfora i uživanja u kupanju, odmoru i relaksaciji. Visoki standardi i briga o higijeni i bezbednosti vode rezultat su svakodnevne brige o kupačima i posetiocima.
There is nothing to show here!
Slider with alias bazeni-veliki not found.
Veliki bazen je specifične arhitekture čija će vas lepota neodoljivo podsetiti na egzotična kupališta i vodopade. Ovaj bazen je dubok 1,4 metra ima dva izdvojena đakuzi bazena, od kojih je jedan u nivou glavnog bazena a drugi je izdignut za 1,5 metara i iz njega se voda preliva u glavni bazen. U ovom bazenu se nalazi i bar, na kojem možete zastati i osvežiti se, što će vam dati osećaj jedinstvenog uživanja. U sredini velikog bazena se nalazi još jedna đakuzi zona sa vodopadima.
Image

PARKING

U okviru kompleksa Horizont nalazi se parking sa preko 250 mesta. Osoblje kompleksa će vam pomoći da pronađete svoje mesto kao i da, u slučaju velike gužve, isparkirate vaš automobil na što lakši i bezbedniji način.

RECEPCIJA

Na samom ulazu u bazenski kompleks nalazi se recepcija, mesto gde kupujete vaše sezonske, dnevne ili noćne ulaznice. Ako imate bilo kakvo pitanje pre ulaska na bazene možete ga postaviti upravo na ovom mestu.

BAZENI

Kompleks Horizont opremljen je sa 5 bazena od kojih veliki bazen privlači posebnu pažnju svojom egzotičnom arhitekturom. Tu je i “chill out” bazen za odmor i relaksaciju u vodi, dečiji bazen i dva bazena za sportske igre.

VODOPADI I MASAŽERI

Pet bazena raspolažu centralnim vodopadom i masažerom ili đakuzijem, kao i vodopadima koji velikom brzinom izbacuju vodu te imaju ulogu masažera. Relaksacija i odmaranje mišića je garantovano.

DEČIJE IGRALIŠTE

Između dečijeg i loptaškog bazena nalazi se dečije igralište. Prilagođeno je deci različitih uzrasta i u obliku je drvene kućice, sa raznim lavirintima, terasicom, merdevinama.

KILIMANJARO

Do Kilimanjara ili čuvene kamene fontane-vodopada možete doći prelaskom preko mostića. Možete se slikati, ali penjanje na kamenje nije dozvoljeno zbog bezbednosti.

ŠANKOVI

Bazeni Horizont u svom kompleksu poseduju četiri velika šanka. Jedan se nalazi u prvom delu kompleksa na travi, drugi u samom restoranskom delu kafića, treći na šljunku kod Palube i četvrti najveći u samom bazenu. Njegova prednost i čar jeste da naručeno piće možete popiti dok ste u vodi.

VIP

VIP deo kompleksa je mesto sa kog se uživa u pogledu na reku Dunav i Čentu, ali i širinu Banata, iz udobnosti separea i kreveta. Velika dva đakuzija brzo postaju omiljeno mesto za relaksaciju sa kojeg se pogled pruža na prelepu ravnicu po kojoj je kompleks dobio naziv Horizont.

VIP TERASA

Iznad restorana/kafića nalazi se terasa sa koje se pruža pogled na čitav kompleks. Na njoj je smeštena prostorija za masažu i VIP separei. Oni se mogu rezervisati pozivom na telefon koji se nalazi na našem sajtu u kontaktima.

MASAŽA

Svakog radnog dana u miru VIP terase možete se opustiti uz masažu koja će upotpuniti opuštajući efekat sunčanja i kupanja na Horizontu.

SVLAČIONICE

Svlačionice se nalaze u blizini restorana. U svlačionicama nije dozvoljeno ostavljanje ličnih stvari i Horizont ne snosi odgovornost ukoliko dođe do nestanka istih.

TUŠEVI

Pre ulaska u vodu obavezno treba otići pod tuševe i sa sebe sprati sve kreme i ulja, ali i sprečiti šok koje zagrejano telo može da pretrpi pri ulasku u duboku vodu. Tuševi su smešteni između dečijeg i sportskog bazena i uz "Palubu", na šljunkovitom delu odmarališta.

TOALETI

Toaleti se nalaze u zasebnom objektu, u blizini restorana. Ukoliko krenete bosi u toalet, osoblje će Vas zamoliti da obujete papuče. Pravilo je uvedeno zbog vaše sigurnosti jer su podovi uvek mokri.

ODBOJKA NA PESKU

Ljubitelji sporta mogu se oprobati u odbojci na pesku. Zakup terena se ne plaća, a ukoliko nemate svoju loptu možete je zatražiti od redara. Teren je smešten sa leve strane, na samom ulasku u kompleks.