BAZENI

Bazeni kompleksa Horizont izgrađeni su s posebnom pažnjom da posetiocima pruže najveći stepen komfora i uživanja u kupanju, odmoru i relaksaciji. Visoki standardi i briga o higijeni i bezbednosti vode rezultat su svakodnevne brige o kupačima i posetiocima.

 

VELIKI BAZEN SA VODENIM IGRAMA

Veliki bazen je specifične arhitekture čija će vas lepota neodoljivo podsetiti na egzotična kupališta i vodopade. Ovaj bazen je dubok 1,4 metra ima dva izdvojena đakuzi bazena, od kojih je jedan u nivou glavnog bazena a drugi je izdignut za 1,5 metara i iz njega se voda preliva u glavni bazen. U ovom bazenu se nalazi i bar, na kojem možete zastati i osvežiti se, što će vam dati osećaj jedinstvenog uživanja. U sredini velikog bazena se nalazi još jedna đakuzi zona sa vodopadima.

 

"CHILLOUT" BAZEN

Ovaj bazen je krivudavim „Panamskim kanalom“ spojen sa Velikim bazenom, u koji ulazite prolaskom ispod vodopada. Dubine je 1,4 metra ali ima i zonu gde je dubok čak 2,2 metra. Specifičan je po tome što ima dva podvodna gejzira koji omogućavaju poseban vid masaže za kupače. U sastavu ovog bazena se nalaze čak tri izdvojena đakuzi bazena, od kojih su dva na višem nivou i iz njih se voda preliva u „Chillout“ bazen. Ovaj bazen je jedinstven i po svojoj boji - mozaik pločice daju vodi u ovom bazenu zelenkastu boju planinskog jezera.

 

DEČIJI BAZEN

Omiljeni među najmlađima, ovaj bazen ima blagu kosinu, tako da je u najplićem delu dubok svega nekoliko centimetara, a u najdubljem maksimalnih pola metra - što ga čini bezbednim za neplivače. U neposrednoj blizini bazena se nalazi i dečije igralište sa toboganima i drvenim zamkovima. Ovaj bazen je idealno mesto za vaše najmlađe ali je veoma popularan i među starijim kupačima.

 

DVA BAZENA ZA SPORTSKE IGRE

Savršeni za zabavu i rekreaciju, ovi bazeni daju priliku da se u njima igraju dva vrlo zabavna timska sporta, a duboki su 1,4 metra. - Odbojka u vodi
- Košarka u vodi

 

U okviru cene karata, na raspolaganju su vam svi sadržaji koje nudi Horizont Swimming & Spa kompleks (osim VIP sadržaja, hrane i pića).

Tip karte Opis Cena
Noćno kupanje od 21h do 24h 300 din.
Celodnevna karta od 10h do 20h 500 din.
Poludnevna karta od 16h do 20h 300 din.
Karta za decu (od 2 do 10 godina) - 300 din.
* Ulaz za decu do 2 godine je besplatan. Deca preko 10 godina plaćaju punu cenu karte.

 

VIP Sadržaj

Tip separea Cena
Dušek za 3 osobe 700 din.
Separe za 4 osobe 700 din.
Separe za 6 osoba (MALDIVI) 1500 din.
Separe za 8 osoba (MONTEVIDEO) 2000 din.
Krevet za 4 osobe (VIP) 2500 din.
Gnezdo (JAJE) 2500 din.
* Rezervaciju VIP sadržaja je moguće izvršiti isključivo putem telefona.