petak, 11 jul 2014 00:00

Noći na EXIT-u, dani na HORIZONT-u

Ima li boljeg mesta od Bazena Horizont da se iskulirate posle vrelih noći na Exitu? Na samo pola sata vožnje od Petrovaradina čeka vas najlepši bazenski kompleks u Srbiji, sa 1.100 m2 bazena, najkvalitetnijom muzikom i preko hiljadu mesta za zabavu i chillout. Od petka do ponedeljka, donesite svoju ulaznicu sa Exita i poklanjamo vam specijalnu Exit Fresh Booster voćnu užinu. Vidimo se 

Published in Promocije
četvrtak, 10 jul 2014 00:00

OTVORENA SEZONA

U četrvrtak 14. juna Bazeni Horizont otvoreni su za posetioce. Bazeni i infraktruktura su potpunosti sređeni i spremni dočekuju nove goste. Pored čiste vode, predivnog ambijenta i luksuza na koji ste navikli, ove godine na bazenima vas čekaju i brojni novi zabavni i rekreativni programi, animacije, promotivne akcije, kao i novi letnji meniji. Nemojte ništa da propustite ovog leta, pratite sva aktuelna dešavanja na fejsbuku i tviteru. 

Published in Vesti sa Horizonta
četvrtak, 10 jul 2014 00:00

SVETSKO PRVENSTVO NA HORIZONTU

Ovo leta najbolje mesto za gledanja utakmica biće Bazeni Horizont. Sve utakmice svetskog prvenstva moći ćete da gledate u prijatnom hladu naših restorana, uz brazilsku muziku i specijalni navijački brazilski meni. Ovo se ne odnosi samo na popodnevne  nego i na večernje utakmice: svi gosti koji ostanu na bazenu da prate fudbal dobijaju besplatnu ulaznicu za noćno kupanje. 

Published in Vesti sa Horizonta
četvrtak, 10 jul 2014 00:00

Joga na Horizontu

Tamara Petrović naša poznata instruktorka Hatha joge drži besplatne rekreativne joga vežbe u izdvojenom mirnom ambijentu novog joga parka na Bazenima Horizont ponedeljkom, sredom, četvrtkom, subotom i nedeljom, od 12-13h. Istezanje i disanje, pozdrav suncu i poklon vodi, najbolji način da započnete svoj dan na Bazenima Horizont.

Published in Vesti sa Horizonta