utorak, 12 avgust 2014 00:00

Dugo očekivano leto je stiglo i tim povodom obaveštavamo sve zainteresovane da se u sredu 13.08.2014. od 21h održava NOĆNO KUPANJE.
Redovni termini noćnog kupanja su ponedeljak, sreda i petak od 21h do 24h. Očekujemo Vas!

četvrtak, 10 jul 2014 00:00

U četrvrtak 14. juna Bazeni Horizont otvoreni su za posetioce. Bazeni i infraktruktura su potpunosti sređeni i spremni dočekuju nove goste. Pored čiste vode, predivnog ambijenta i luksuza na koji ste navikli, ove godine na bazenima vas čekaju i brojni novi zabavni i rekreativni programi, animacije, promotivne akcije, kao i novi letnji meniji. Nemojte ništa da propustite ovog leta, pratite sva aktuelna dešavanja na fejsbuku i tviteru. 

četvrtak, 10 jul 2014 00:00

Ovo leta najbolje mesto za gledanja utakmica biće Bazeni Horizont. Sve utakmice svetskog prvenstva moći ćete da gledate u prijatnom hladu naših restorana, uz brazilsku muziku i specijalni navijački brazilski meni. Ovo se ne odnosi samo na popodnevne  nego i na večernje utakmice: svi gosti koji ostanu na bazenu da prate fudbal dobijaju besplatnu ulaznicu za noćno kupanje. 

četvrtak, 10 jul 2014 00:00

Tamara Petrović naša poznata instruktorka Hatha joge drži besplatne rekreativne joga vežbe u izdvojenom mirnom ambijentu novog joga parka na Bazenima Horizont ponedeljkom, sredom, četvrtkom, subotom i nedeljom, od 12-13h. Istezanje i disanje, pozdrav suncu i poklon vodi, najbolji način da započnete svoj dan na Bazenima Horizont.

petak, 11 jul 2014 00:00

Ima li boljeg mesta od Bazena Horizont da se iskulirate posle vrelih noći na Exitu? Na samo pola sata vožnje od Petrovaradina čeka vas najlepši bazenski kompleks u Srbiji, sa 1.100 m2 bazena, najkvalitetnijom muzikom i preko hiljadu mesta za zabavu i chillout. Od petka do ponedeljka, donesite svoju ulaznicu sa Exita i poklanjamo vam specijalnu Exit Fresh Booster voćnu užinu. Vidimo se